Dubbele getallen 99:99

 

9 Mars Energie, wilskracht, strijdlust, seksualiteit, jezelf willen bewijzen

9  I   R, Goud, Voltooiing

999
RH – Symboliseert de drie niveaus van de drie-eenheid – Voltooiing.
EC – Voltooiing.
99 = De voltooiing van een grootse evolutionaire cyclus. Tijd voor een andere spectaculaire stap vooruit.
999

Einde! Dit is
het einde van een grote fase. Voor lichtwerkers is dit ook een oproep om aan het
werk te gaan het universum heeft je nodig.
99, 999 or 99:99
Cosmische en pers

Persoonlijke vervulling. THE END! Het volgende level van liefde ,van hart, van ziel en dienst aan de planetaire evolutie doorheen zelf heling. Vrije val vanuit de hoogte van de negen naar het volgende level van Licht. Ingang en uitgang in één en dezelfde adem. Een quantum sprong naar de onbekende geschenken, komen doorheen de negen. Ben je klaar om meer te zien en meer te zijn dan dat je nu op dit moment bent? Negen is de foto afwerker op een hemelse lijn van meervoudige keuzes. Als je gelooft dat je gewonnen hebt,heb je gewonnen.

99

Ga aan de slag lichtwerker. Er is nu meer dan ooit
behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht
en liefde in de wereld te brengen.

 

Kaart 9: De Kluizenaar (De Heremiet)Deze kaart wijst op een beweging die slechts langzaam op gang komt. De betekenissen zijn: meditatie, introspectie, eenzaamheid, verdieping, innerlijke wijsheid, isolement, concentratie, occulte bescherming. Negatieve interpretaties: ongewilde eenzaamheid, vertraging, verdriet, zwijgzaamheid, angst, koppigheid, verlies.

Sefirah 9 op de centrale zuil staat voor Fundament of Yesod in het Hebreeuws.
Regenboog kleuren | 9
Bevat alle kleuren van de regenboog.
Goud

Getal 9

Algemeen
Het getal 9 is het getal van de wet, het evenwicht en de afwerking. Het getal is verbonden met de kleuren wit, indigo en de tegenstelling zwart/wit. Astrologisch is het getal verbonden met de sterrenbeelden boogschutter en vissen. Het chakra dat bij dit getal met name van belang is, is het voorhoofd-chakra of ‘derde oog’.

Positieve kwaliteiten:
Getal 9-personen zijn humane en ruimdenkende leiders en creatieve en intuïtieve leraren. Zij houden van evenwicht en harmonie, zijn zorgzaam, sociaal, wijs, spiritueel en onbezorgd, met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Negatieve kwaliteiten:
Zij kunnen egoïstisch, onderdanig en eigengereid zijn. Gebrek aan evenwicht kan leiden tot agressie, destructie, kritiek en wrok. Zij kunnen ijdel en machtswellustig zijn en vissen naar complimentjes.
De strijder einde van een cyclus vernieuwing en evenwicht
Als vorm kleurgetale 9 is 3 maal het 3 getal.

Gerelateerde Berichten