Betekenis getallen en tijden

11 Je engel of geestelijke gids probeert verbinding te maken met je.
Nummer 11 staat voor twee strengen DNA, dus voor sommige mensen, is dit een teken van een DNA-activering of upgrade.
Wanneer je 11:11 ziet, voel je je verbonden met het Universum en alle anderen die ook op dit moment dit fenomeen ervaren.
11:11 presenteert je de gelegenheid om na te denken over je spirituele reden om hier te zijn, je levensdoel bijvoorbeeld.
11:11 geeft aan dat je geestelijk aan het ontwaken bent.
11:11 is de doorgang tussen twee werelden – tussen de 3 e dimensie en de 5 e dimensionale werelden.
De 11:11 vormt een brug in de overgang van dualiteit en afgescheidenheid naar Eenheid en Verbondenheid. Je wordt je bewust(er) van de ware en diepere aspecten van het leven: Liefde, Eenheid en Verbondenheid. Je zult meer synchroniciteit, ofwel schijnbare toevalligheden, ervaren.
De 11 staat voor balans. De twee enen zijn in eenheid met elkaar verbonden en met elkaar in evenwicht, net zoals één Yin en één Yang samen een eenheid vormen en met elkaar in balans zijn. Niet alleen zullen wij zelf ons evenwicht vinden, maar ook de samenleving zal meer in balans, in eenheid en verbondenheid komen.
111 Zorg dat jij je gedachten in de gaten houdt, focus enkel op waar je naar toe wenst te gaan. Er zullen zich nieuwe kansen aanbieden en je gedachten zullen zich in record snelheden manifesteren. Het universum maakt nu een momentopname van je gedachten en zal deze in fysieke vorm manifesteren. Het kan ook betekenen dat er een nieuwe fase van start gaat.

Gerelateerde Berichten