Levenspad getal

 

Nummer 1
Als je levenspad getal 1 is, dan word je waarschijnlijk geconfronteerd met veel onverwachte gebeurtenissen. Je bent nogal chaotisch, je wilt een heleboel dingen tegelijk doen en je kunt soms verrassend reageren op alledaagse gebeurtenissen. Over het algemeen zijn mensen met levenspad getal 1 laatbloeiers. Ze hebben meestal wel al vroeg in hun leven stabiele, liefdevolle relaties.

Nummer 2
Karakteristiek voor levenspad getal 2 is grote onzekerheid en besluiteloosheid. Bij deze mensen herhaalt de geschiedenis zich vaak, ze blijven in hetzelfde kringetje ronddraaien en maken vaak dezelfde fouten. Ze zijn vaak opmerkelijk intelligent. Het zijn mensen met een positieve inslag en ze zijn constructief, maar vaak worden deze uitstekende eigenschappen tenietgedaan door hun aarzelende houding. Mensen met levenspad getal 2 zijn vaak bijzonder loyaal en eerlijk. Vaak kunnen ze niet goed nee zeggen.

Nummer 3
Levenspad getal 3 wil nogal eens geluk hebben, zowel wat het werk als de liefde betreft. Ze reizen graag en hebben veel belangstelling voor vreemde landen en culturen. Ze zijn tolerant, hebben veel respect voor anderen. Ze zoeken steeds weer nieuwe activiteiten.

Nummer 4
Mensen met levenspad getal 4 hebben vaak veel vrienden, waarop ze kunnen rekenen voor hulp en advies. Vriendschappen zijn erg belangrijk. In hun werk kunnen ze echt iets bereiken, langzaam maar zeker. Met relaties hebben ze in het begin vaak wat problemen, maar daar weten ze zich overheen te zetten.

Nummer 5
Mensen met levenspad getal 5 weten zich vaak geen raad. Ze zijn er wel van overtuigd dat ze altijd gelijk hebben. Hun relaties zijn vaak minder stabiel en hun dagelijks leven wordt beïnvloed door hun emotionele karakter. Mensen met levenspad getal 5 maken zich vaak zorgen, maar als het nodig is kunnen ze daar voor zichzelf grenzen aan stellen.

Nummer 6
Mensen met levenspad getal 6 moeten goed op hun gezondheid letten en alles wat schadelijk is zoveel mogelijk vermijden. Wijsheid en bewustwording vinden ze belangrijk en ze denken graag goed na voor ze een beslissing nemen. Mensen met levenspad getal 6 slagen er meestal in hun doel te bereiken, maar daar betalen ze vaak wel een flinke prijs voor.

Nummer 7
Mensen met levenspad getal nummer 7 maken hun ambities waar. Ze voelen zich altijd op hun gemak, in welke situatie dan ook. Vaak zien ze hun levenswensen in vervulling gaan. Altijd weer doen zich nieuwe kansen voor om hun positie te verbeteren. Er is ook een negatief puntje: een neiging tot egoïsme. Ze zijn vaak diepzinnig. Het lot is hun vaak gunstig gezind.
Nummer 8
Mensen met levenspad getal nummer 8 lossen dagelijkse problemen rustig en beheerst op. Zij vinden altijd een oplossing. Over het algemeen laten ze zich niet door hun gevoelens leiden, maar als ze slechte zin hebben soms veel te veel. Anderen zijn daar vaak niet blij mee en leveren kritiek op hun houding.

Nummer 9
Mensen met levenspad getal nummer 9 vinden hun bestemming in kunst, muziek en literatuur. Ze hebben vaak veel gevoel voor schoonheid. Ze zijn extravert. Ze houden van avontuur en reizen. Ze weten vriendschap met de juiste mensen te sluiten. Ze zijn iedereen de baas als het gaat om het leggen en onderhouden van sociale contacten. Ze moeten wel opletten dat ze niet te veel geld aan flauwekul uitgeven. In het algemeen zijn financiële zaken voor mensen met levenspad getal 9 een aandachtspunt.

Gerelateerde Berichten