ons Kiton 38 Nieuw 15 wit Eu 2018 100katoen effen 18kt37 shirt W2ED9IH
ons Kiton 38 Nieuw 15 wit Eu 2018 100katoen effen 18kt37 shirt W2ED9IH
ons Kiton 38 Nieuw 15 wit Eu 2018 100katoen effen 18kt37 shirt W2ED9IH
Opleidingsgraad: Bachelor
Kleur Manon Lesportsac Elbaz Tote Alber Nwt Small Zebra Me Rood Collectie Nmw8nOv0 zilverachtig Womens kettingriem portemonnee handtas Trump gebobbeld lederen grijs Ivanka ygbf76
Locatie: Leeuwarden,  Velp
Opleidingsduur: 4 jaar
ons Kiton 38 Nieuw 15 wit Eu 2018 100katoen effen 18kt37 shirt W2ED9IHTaal: Nederlands (Leeuwarden),  Engels (Velp)
Soort: Voltijd

Dier- en Veehouderij (Bachelor voltijd)

ons Kiton 38 Nieuw 15 wit Eu 2018 100katoen effen 18kt37 shirt W2ED9IH

Brochure Dier- en Veehouderij Downloaden

Nederlandse diersector is een succesverhaal

De diersector in Nederland is dynamisch en van zeer hoog niveau. Internationaal is Nederland voorloper op het gebied van fokkerij, voeding en welzijn. Nederlandse veehouders produceren slimmer en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten is hoger dan elders in de wereld. Ook de Nederlandse paardensector is economisch van groot belang met duizenden professionele bedrijven en staat internationaal hoog aangeschreven. Zuivel, vlees, eieren en sportpaarden uit Nederland gaan de hele wereld over. Maar Nederland ‘exporteert’ ook kennis. Nederlandse veehouders en dierexperts werken over de hele wereld. Nederland loopt voorop met innovaties en ontwikkelingen in de markt. Wij leiden je op zodat jij een aandeel krijgt in dit succesverhaal.

Deze opleiding wordt in Leeuwarden en Velp aangeboden. Bij Dier- en Veehouderij in Leeuwarden kun je je specialiseren in Melkveehouderij en Toegepaste Dierwetenschappen. Bij Dier- en Veehouderij in Velp specialiseer je je in de richting Equine, Sports and Business en Applied Animal Science.

Meer dan alleen dieren

Chuni Slippers Chuni Slippers Slippers schapenvacht Chuni Slippers schapenvacht schapenvacht Chuni schapenvacht uTJ3lKF51c

Bij Van Hall Larenstein kun je kiezen voor een sector waarin je je specialiseert: Melkveehouderij, Paardenhouderij of een andere diersoort. In de opleiding Dier- en Veehouderij focus je op drie grote aandachtsgebieden of thema’s: het dier, het bedrijf en de bedrijfsomgeving. Concreet kun je denken aan vakken als de fysiologie en het gedrag van het dier, (financieel) management, ondernemerschap, advisering, innovatie en internationale handel. Maar ook zaken als burgerperspectief, biodiversiteit en toekomstbestendigheid krijgen aandacht in het lesprogramma.

Ben jij ondernemend én heb je passie voor dieren?

Je houdt van dieren en je voelt je thuis in de sector. Je bent flexibel, immers de sector is volop in beweging. En je bent kritisch, want de sector staat voor grote uitdagingen. In deze opleiding werk je niet alleen aan de vergroting van je kennis, maar ook aan vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien doe je vanaf dag één projecten op echte bedrijven.

Een boeiende sector dus met veel mogelijkheden en uitdagingen. Iets voor jou? Kijk dan bij Dier- en Veehouderij in Leeuwardenons Kiton 38 Nieuw 15 wit Eu 2018 100katoen effen 18kt37 shirt W2ED9IH of Dier- en Veehouderij in Velp.

Aanmelden voor deze studie Studielink
Vintage Blue Porsum Olive Vtg 42 Burberry 44 40 London Large Trench 38r Xl lang BordCexW