Krachtig Door is de naam van mijn praktijk als vrijgevestigd bedrijfsmaatschappelijk werker en stresscounselor. Ik coach volwassenen die uit balans dreigen te raken of zijn geraakt. Dit kunnen allerlei klachten zijn zoals klachten door een verandering op het werk, werkdruk of  contact met collega’s. Verlies van een dierbare, verlies van fysieke en/of verstandelijke mogelijkheden, zorg voor een mantelzorger en re-integreren ten gevolge van een medische aandoening.  Stressklachten, overgangsklachten, moeite met grenzen aangeven, werk niet kunnen loslaten, reorganisatie en de daarbij horende onzekerheden of andere privé-zaken.

Hoody Nieuw Originals Mens Up Wit B48878 Adidas Heren Nwt Zne Zwart Hoodie Zip YIfgm76byv

Soms zit je in een vicieuze cirkel of ervaar je een neerwaartse spiraal en heb je geprobeerd om het op te lossen, maar zonder positief resultaat. Met een paar gesprekken is het vaak al mogelijk dit te doorbreken. Kort waar het kan en langdurig waar nodig.

Herken jij je in het bovenstaande of twijfel je? Kijk dan voor meer informatie op mijn website of mail uw vraag naar: [email protected].  Telefoonnummer: 0614441006 . Praktijk vestiging: Swammerdamstraat 1, 1171 XJ, Badhoevedorp, http://paramedicibadhoevedorp.nl.marineblauw Size It 100wol 44 joggingbroek heren Cruciani New 28 regular fit Us vwm8n0N