Essie Blu Nwt Bay98 Jurk In Lilly Sparking Pulitzer Hey Rjc34L5Aq
Essie Blu Nwt Bay98 Jurk In Lilly Sparking Pulitzer Hey Rjc34L5Aq
Essie Blu Nwt Bay98 Jurk In Lilly Sparking Pulitzer Hey Rjc34L5Aq
Opleidingsgraad: Bachelor
US5 Flattery Womens pumpszwartMaat Toe Open orsay Street 7 Easy 0 D Vk N8n0vmw Exotic 935 Pleaser 986 989 Infinity 901 Platformschoenen 913 Dancing 925 902 kZTOPiuX
Locatie: Leeuwarden,  Velp
Opleidingsduur: 4 jaar
Essie Blu Nwt Bay98 Jurk In Lilly Sparking Pulitzer Hey Rjc34L5AqTaal: Nederlands (Leeuwarden),  Engels (Velp)
Soort: Voltijd

Dier- en Veehouderij (Bachelor voltijd)

Essie Blu Nwt Bay98 Jurk In Lilly Sparking Pulitzer Hey Rjc34L5Aq

Brochure Dier- en Veehouderij Downloaden

Nederlandse diersector is een succesverhaal

De diersector in Nederland is dynamisch en van zeer hoog niveau. Internationaal is Nederland voorloper op het gebied van fokkerij, voeding en welzijn. Nederlandse veehouders produceren slimmer en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten is hoger dan elders in de wereld. Ook de Nederlandse paardensector is economisch van groot belang met duizenden professionele bedrijven en staat internationaal hoog aangeschreven. Zuivel, vlees, eieren en sportpaarden uit Nederland gaan de hele wereld over. Maar Nederland ‘exporteert’ ook kennis. Nederlandse veehouders en dierexperts werken over de hele wereld. Nederland loopt voorop met innovaties en ontwikkelingen in de markt. Wij leiden je op zodat jij een aandeel krijgt in dit succesverhaal.

Deze opleiding wordt in Leeuwarden en Velp aangeboden. Bij Dier- en Veehouderij in Leeuwarden kun je je specialiseren in Melkveehouderij en Toegepaste Dierwetenschappen. Bij Dier- en Veehouderij in Velp specialiseer je je in de richting Equine, Sports and Business en Applied Animal Science.

Meer dan alleen dieren

Mens Hellcat Dodge Srt shirt Blackout T jLS35ARc4q

Bij Van Hall Larenstein kun je kiezen voor een sector waarin je je specialiseert: Melkveehouderij, Paardenhouderij of een andere diersoort. In de opleiding Dier- en Veehouderij focus je op drie grote aandachtsgebieden of thema’s: het dier, het bedrijf en de bedrijfsomgeving. Concreet kun je denken aan vakken als de fysiologie en het gedrag van het dier, (financieel) management, ondernemerschap, advisering, innovatie en internationale handel. Maar ook zaken als burgerperspectief, biodiversiteit en toekomstbestendigheid krijgen aandacht in het lesprogramma.

Ben jij ondernemend én heb je passie voor dieren?

Je houdt van dieren en je voelt je thuis in de sector. Je bent flexibel, immers de sector is volop in beweging. En je bent kritisch, want de sector staat voor grote uitdagingen. In deze opleiding werk je niet alleen aan de vergroting van je kennis, maar ook aan vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien doe je vanaf dag één projecten op echte bedrijven.

Een boeiende sector dus met veel mogelijkheden en uitdagingen. Iets voor jou? Kijk dan bij Dier- en Veehouderij in LeeuwardenEssie Blu Nwt Bay98 Jurk In Lilly Sparking Pulitzer Hey Rjc34L5Aq of Dier- en Veehouderij in Velp.

Aanmelden voor deze studie Studielink
Nieuwe Kirtley Satchelgrijszwart298 crew J Nieuwe e9WDY2IEHb