Krachtig Door is de naam van mijn praktijk als vrijgevestigd bedrijfsmaatschappelijk werker en stresscounselor. Ik coach volwassenen die uit balans dreigen te raken of zijn geraakt. Dit kunnen allerlei klachten zijn zoals klachten door een verandering op het werk, werkdruk of  contact met collega’s. Verlies van een dierbare, verlies van fysieke en/of verstandelijke mogelijkheden, zorg voor een mantelzorger en re-integreren ten gevolge van een medische aandoening.  Stressklachten, overgangsklachten, moeite met grenzen aangeven, werk niet kunnen loslaten, reorganisatie en de daarbij horende onzekerheden of andere privé-zaken.

Flame 417 Lamsvel Pilootjack Industries Injector Nieuw Iii 143104 Orange Alpha MVGSpUqz

Soms zit je in een vicieuze cirkel of ervaar je een neerwaartse spiraal en heb je geprobeerd om het op te lossen, maar zonder positief resultaat. Met een paar gesprekken is het vaak al mogelijk dit te doorbreken. Kort waar het kan en langdurig waar nodig.

Herken jij je in het bovenstaande of twijfel je? Kijk dan voor meer informatie op mijn website of mail uw vraag naar: [email protected].  Telefoonnummer: 0614441006 . Praktijk vestiging: Swammerdamstraat 1, 1171 XJ, Badhoevedorp, http://paramedicibadhoevedorp.nl.Nieuw Alice Olivia Present Box Zwartgoud Clutch Gift Leren Crossbody Tas vOwmN8n0