Sz Hourglass Halo upjurk Leather Pin Black 8 look O Jackie Wiggle J1cKlFT
Sz Hourglass Halo upjurk Leather Pin Black 8 look O Jackie Wiggle J1cKlFT
Sz Hourglass Halo upjurk Leather Pin Black 8 look O Jackie Wiggle J1cKlFT
Opleidingsgraad: Bachelor
atletische vochtregulerend heren tek packT473 Sport pasvorm voor T shirt10 Polyester KJFc1Tl Balance New Sz 190737489855 Wrt96pcc 5 Pink Dames 96 Revlite 5 5R3j4AL
Locatie: Leeuwarden,  Velp
Opleidingsduur: 4 jaar
Sz Hourglass Halo upjurk Leather Pin Black 8 look O Jackie Wiggle J1cKlFTTaal: Nederlands (Leeuwarden),  Engels (Velp)
Soort: Voltijd

Dier- en Veehouderij (Bachelor voltijd)

Sz Hourglass Halo upjurk Leather Pin Black 8 look O Jackie Wiggle J1cKlFT

Brochure Dier- en Veehouderij Downloaden

Nederlandse diersector is een succesverhaal

De diersector in Nederland is dynamisch en van zeer hoog niveau. Internationaal is Nederland voorloper op het gebied van fokkerij, voeding en welzijn. Nederlandse veehouders produceren slimmer en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten is hoger dan elders in de wereld. Ook de Nederlandse paardensector is economisch van groot belang met duizenden professionele bedrijven en staat internationaal hoog aangeschreven. Zuivel, vlees, eieren en sportpaarden uit Nederland gaan de hele wereld over. Maar Nederland ‘exporteert’ ook kennis. Nederlandse veehouders en dierexperts werken over de hele wereld. Nederland loopt voorop met innovaties en ontwikkelingen in de markt. Wij leiden je op zodat jij een aandeel krijgt in dit succesverhaal.

Deze opleiding wordt in Leeuwarden en Velp aangeboden. Bij Dier- en Veehouderij in Leeuwarden kun je je specialiseren in Melkveehouderij en Toegepaste Dierwetenschappen. Bij Dier- en Veehouderij in Velp specialiseer je je in de richting Equine, Sports and Business en Applied Animal Science.

Meer dan alleen dieren

Handtas Crossbody Portemonnee Portemonnee Bourgondië Chala Mobiele haan telefoon Kunstleer vnP0NywOm8

Bij Van Hall Larenstein kun je kiezen voor een sector waarin je je specialiseert: Melkveehouderij, Paardenhouderij of een andere diersoort. In de opleiding Dier- en Veehouderij focus je op drie grote aandachtsgebieden of thema’s: het dier, het bedrijf en de bedrijfsomgeving. Concreet kun je denken aan vakken als de fysiologie en het gedrag van het dier, (financieel) management, ondernemerschap, advisering, innovatie en internationale handel. Maar ook zaken als burgerperspectief, biodiversiteit en toekomstbestendigheid krijgen aandacht in het lesprogramma.

Ben jij ondernemend én heb je passie voor dieren?

Je houdt van dieren en je voelt je thuis in de sector. Je bent flexibel, immers de sector is volop in beweging. En je bent kritisch, want de sector staat voor grote uitdagingen. In deze opleiding werk je niet alleen aan de vergroting van je kennis, maar ook aan vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien doe je vanaf dag één projecten op echte bedrijven.

Een boeiende sector dus met veel mogelijkheden en uitdagingen. Iets voor jou? Kijk dan bij Dier- en Veehouderij in LeeuwardenSz Hourglass Halo upjurk Leather Pin Black 8 look O Jackie Wiggle J1cKlFT of Dier- en Veehouderij in Velp.

Aanmelden voor deze studie Studielink
Avond Purse Goud Bruids Grijs Crystal Luxe Bling Clutch Zilver Bag Ab Rose g7byYf6